Emilie header
8:43 pm - 02/10/2012

Looooong day

Her er jeg sovende på vei til skolen kl 0730 (!) Det har vært en lang, men superproduktiv dag! Hardt arbeid på skolen og så hjem til klesskapet i garasjen. Siden jeg flyttet i sommer har store deler av garderoben min vært i garasjen. Ikke heeelt optimalt…
Nå har min kjære handyman♥ bygget skap i både leiligheten og i kjelleren, så jeg har brukt resten av dagen på å sortere klær. Jeg må bli flinkere til å sortere sesongklær, aller helst skulle jeg hatt alt fremme hele tiden! Men det går jo ikke… Ikke nå i hvert fall :)
Jeg tror nok alle (gutter også!), innerst inne har en liten drøm om et walk-in-closet. Hvem vil vel ikke ha orden i systemet!
Nå er det matlaging med tidenes serie i bakgrunnen, Sex & the City in my ♥

Blogglisten

Leave a comment

Anne- October 2, 2012 at 10:14 pm
Åh, jeg elsker Sex and the City. Kan se den serien igjen og igjen! Liker bloggen din, gøy at du er blitt mer aktiv. -Anne
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE